1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat rekor kırdı, Seren Deniz Yalçın ve Yunus Emre'ye övgü yağdı

Teşkilat dizisi son bölümüyle 3 kategoride de zirvede yer aldı.

Teşkilat rekor kırdı, Seren Deniz Yalçın ve Yunus Emre’ye övgü yağdı

Teşkilat dün akşam Yargı’nın da yokluğunun etkisiyle reyting şovu yaptı. TIMS&B Productions imzalı dizi 8 Ocak Pazar akşamı altmışıncı bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı bölümde Teşkilat her üç kategoride de Pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Dizide özellikle Helen rolüne hayat veren Seren Deniz Yalçın ve Korkut’a hayat veren Yunus Emre Yıldırımer’in sahnelerine yorum yağdı.

Seren Deniz Yalçın “Çok sinen bölümlerden biri oldu ve bunun görülüyor olması da beni çok sevindirdi” dedi. Ses getiren “Zeytin Ağacı” dizisinde de rol alan güzel oyuncu geçen günlerde ülkemize gelen dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu koçu Ivana Chubbuk’tan da eğitim almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yıldız De Bana yarışması geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir