1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tepkiler ve baskılar Kızıl Goncalar’ın izlenmelerini patlattı

Tarikatların yayından kaldırılmasını istediği, RTÜK’ün anında inceleme başlattığı, son olarak bakanlıklara bağlı mekanlardaki çekim izinleri iptal edilen Kızıl Goncalar’ın izlenme oranları rekora koşuyor.

Tepkiler ve baskılar Kızıl Goncalar’ın izlenmelerini patlattı

Kızıl Goncalar ilk bölümüyle dizisi olay olmuştu. İki star ismin Özgü Namal ile Özcan Deniz’in buluştuğu Gold Film imzalı dizinin tarikatlardan gelen “Kızıl Goncalar” dizisi son bulmalı!..” şeklinde tepkisiyle başlayan şikayetler üzerine RTÜK vakit kaybetmeden inceleme başlatmıştı.

Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı mekanlardaki çekim izinleri iptal edilen diziye yönelik baskı izlenme oranlarını patlattı. Youtube’ta dizinin pazartesi yayınlanan ve reytinglerde ABC1 kategorisinde 1. Sırada yer alan dizinin 2. Bölümü youtube’ta en çok izlenenler bölümünde 2,5 milyon izlenmeyle birinci sıraya yükseldi.

Dizide başlıca rolleri Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
NTV’de yılbaşı gecesi yine Ceyda Düvenci’ye emanet

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir