1. Anasayfa
  2. Dizi

Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin ekibine flaş isim

Ampüte Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli'nin hayat hikayesini anlatan “Hayatla Barış” filminin çekimleri Salı günü başlıyor.

Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin ekibine flaş isim

Yapımcılığını Four Story Prodüksiyon’un üstlendiği “Hayatla Barış” filminin bugün okuma provası yapıldı. Ekin Pandır’ın yönettiği, Caner Erzincan ile Koray Yeltekin’in yazdığı filmde Barış Telli‘yi genç kuşağın etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan ismi Taner Ölmez canlandıracak. Barış Telli’nin çocukluğunu Arben Akış oynayacak. Filmin kadrosuna son olarak Sinan Tuzcu katıldı. Usta aktör “Faik hoca” rolünü canlandıracak.

İlham veren hikâyesiyle dikkat çeken filmde Nazan Kesal “Aysel”, Bülent İnal “Yılmaz hoca”, Gürkan Uygun “Ali”, Biran Damla Yılmaz “Zeynep”, Erkan Üçüncü “Hadi Neşet”, Alara Turan “Pınar”ı, Mekin Sezer “Cengiz”i, Gurur Çiçekoğlu “Ferhat”ı ve Devrim Kabacaoğlu “Serkan”ı canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kader Bağları”nın ilk tanıtımı 2 milyon kez izlendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir