1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin başrol kadın yıldızı belli oldu

Ampute Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli'nin yaşam öyküsünü beyazperdeye aktaran “Hayatla Barış” filmi merakla bekleniyor.

Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin başrol kadın yıldızı belli oldu

Taner Ölmez’in Ampute Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli‘nin mücadeleyle dolu hayat hikâyesinin anlatıldığı Hayatla Barış” filminde başrol oynamaya hazırlandığı gündeme gelmişti. Küçük yaşta geçirdiği talihsiz kazada hayatı değişen paralimpik sporcu Barış Telli’nin etkileyici hikâyesini anlatan filmin başrol kadın yıldızı da çok flaş bir isim oldu.

Genç kuşağın güçlü oyunculuğu kadar, çarpıcı güzelliği ve kariyerinde attığı doğru adımlarıyla adından ettiren başarılı ismi Biran Damla Yılmaz, “Hayatla Barış” filminde Taner Ölmez’in partneri oldu. Çekimleri eylül ayında başlayacak olan filmde “Hayat” rolünü canlandıracak olan Yılmaz, aynı zamanda “Hudutsuz Sevda” dizisinde kamera karşısına geçtiği için iki set arasında mekik dokuyacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman’ın 5. sezonu öncesi flaş ayrılık… İlk bölümden beri vardı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir