1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Taner Ölmez'in "Hayatla Barış" filminde annesini kim canlandıracak?

Ampute Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli'nin hayat hikâyesini anlatan "Hayatla Barış" filminin kadrosuna çok önemli bir isim katıldı.

Taner Ölmez’in “Hayatla Barış” filminde annesini kim canlandıracak?

Taner Ölmez‘in merakla beklenen film projesi “Hayatla Barış”ın hazırlıkları sürüyor. Ölmez’in Ampute Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli‘yi canlandıracağı filmde Hayat rolünü güzel yıldız Biran Damla Yılmaz canlandıracak. Şubat 2024’te vizyona girmesi planlanan filmin kadrosuna son olarak çok değerli bir oyuncu katıldı. Usta oyuncu Nazan Kesal, Four Story Prodüksiyon imzalı filmle anlaştı.

Ekin Pandır’ın yönettiği, Koray Yeltekin’in ise yazdığı filmde Nazan Kesal, Barış Tell annesi Aysel rolünü canlandıracak. Aysel, tüm engellere rağmen azimli ve şefkat dolu karakteriyle Barış Telli’nin ilham veren hikayesinde çok büyük önem taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’lu Kader Bağları dizisinden ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir