1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ev sahibinin açtığı davada Tamer Karadağlı'ya bilirkişi şoku

Tamer Karadağlı ile 5 yıldır oturduğu evin sahibi arasında mahkemeye taşınan gerginlik devam ediyor.

Ev sahibinin açtığı davada Tamer Karadağlı’ya bilirkişi şoku

Tamer Karadağlı ile ev sahibi arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı. Ev sahibi, Karadağlı’nın 5 yıldır Göktürk’te oturduğu lüks sitedeki 3+1 büyüklüğündeki daireden tahliyesi için dava açmış ve ünlü aktörün evden çıkana kadar ödediği 10 bin 500 TL’lik kiranın rayiç bedele göre yani 55 bin TL’ye çıkarılmasını talep etmişti. 5 Mayıs’ta görülecek tahliye davasının yanı sıra ev sahibi Karadağlı hakkında avukatı Yasemin Kumbaracıbaşı aracılığıyla eksik ödediği kira bedelleriyle ilgili de ayrıca icra takibi başlatmıştı.

Tamer Karadağlı ise yaptığı yazılı açıklamada “Basında ‘Tamer Karadağlı kirasını ödemedi’ şeklindeki haksız yayınlar nedeniyle açıklama yapmak durumunda kalınmıştır…. Borcuna sadık biri olarak ikamet etmekte olduğum apartman dairesinin kirasını oturduğum ilk günden itibaren her ay gününde yatırmış bulunmaktayım. Bu dairenin kira bedeli her sene kanuni oranda artırılmıştır. Hatta bu sene kanuni artış oranı %25 ile sınırlı olmasına rağmen tarafımca kiramı yaklaşık %70 oranında artırarak ödedim. Ev sahibine hiçbir kira borcum da bulunmamaktadır” demişti.

Ancak mahkemenin atadığı bilirkişinin verdiği raporda ise Tamer Karadağlı 5 yıldır oturduğu dairenin sahibine 100 bin 753 TL borçlu çıktı. Bu tutar yasal faiziyle beraber 118 bin 268 TL olarak hesaplandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gupse Özay’ın babasından “Kızılcık Şerbeti”ne verilen cezaya dava

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir