1. Anasayfa
  2. Dizi

Tamer Karadağlı'dan ev sahibine zehir zemberek sözler

Tamer Karadağlı kendisine dava açan ev sahibine tepki gösterdi.

Tamer Karadağlı’dan ev sahibine zehir zemberek sözler

Tamer Karadağlı kendisine dava açan ev sahibine isyan etti. Karadağlı’nın Göktürk’teki lüks sitede oturduğu evin sahibi ünlü aktörün kiralarını eksik ödediği gerekçesiyle icra takibi de başlatmış ve Avukat Yasemin Kumbaracıbaşı’nın açtığı davada Karadağlı’nın 10 bin 500 TL kira ödediği eve rayiç bedele göre yani 55 bin TL kira ödenmesi talep edilmişti.

Tamer Karadağlı “Önemli” notuyla şu yazılı açıklamayı yaptı:
“Basında ‘Tamer Karadağlı kirasını ödemedi’ şeklindeki haksız yayınlar nedeniyle açıklama yapmak durumunda kalınmıştır…. Borcuna sadık biri olarak ikamet etmekte olduğum apartman dairesinin kirasını oturduğum ilk günden itibaren her ay gününde yatırmış bulunmaktayım. Bu dairenin kira bedeli her sene kanuni oranda artırılmıştır. Hatta bu sene kanuni artış oranı %25 ile sınırlı olmasına rağmen tarafımca kiramı yaklaşık %70 oranında artırarak ödedim. Ev sahibine hiçbir kira borcumda bulunmamaktadır.
“Yaşanan elim depremi ve ekonomik krizi bahane eden bazı ev sahiplerinin kiracılardan astronomik oranda zam talep ettiği aşikardır… Benim oturduğum evin sahibi de bu fırsattan yararlanmaya çalışarak 10.500 TL olan kira bedelini 55 bin TL’ye çıkarmak istemektedir. Bu yüzde bazında mevcut yasaya aykırı çok yüksek ve haksız bir artıştır, kabul edilemez… Hem mağdur kiracılara, hem de fırsatçı ev sahiplerine örnek teşkil etmesi açısından bu zammı asla yapmayacağımı ve bu konuda başlattığı hukuki mücadelelerinin sonuna kadar sürdüreceğime kamuoyuna duyurmak isterim…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’nın Ömer’i Doğaç Yıldız’a dizide bomba sürpriz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir