1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar’ın Sadi Hüdayi’si Erkan Avcı 10 reyting iddiasını tutturdu

Gold Film’in pazartesi akşamları NOW’da seyirciyle buluşan dizisi Kızıl Goncalar bayram tatili dönüşü 10 reyting aldı.

Kızıl Goncalar’ın Sadi Hüdayi’si Erkan Avcı 10 reyting iddiasını tutturdu

“Kızıl Goncalar” dizisi NOW’un en çok izlenen dizisi olarak dikkat çekiyor. Özcan Deniz, Özgü Namal, Erkan Avcı, Mert Yazıcıoğlu, Şerif Erol gibi ünlü isimleri buluşturan dizi bayram tatili dönüşü yine aldığı yüksek reytingle pazartesi gününe imza attı. Şükrü Necati Şahin’in yazdığı dizi Tüm Seyirciler’de 7.06, AB’de 9.90 ve ABC1’de 10.03 reytingle 1. Oldu.

Dizinin etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Sadi Hüdayi’si Erkan Avcı’nın sezon başında dizinin 10 reyting alacağıyla ilgili iddiaya girdiği öğrenildi. Bayram öncesi aldıkları 10 reytingi partneri Selen Öztürk’le sette halay çekerek kutlayan Avcı “Sene başında iddialaşmıştık. ‘10 reytingi geçer’ diye.. Kazandığım iddialarını topluyorum… Bahtiyarız” esprisini yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şallı’dan oğlunun ölüm yıldönümünde duygusal mesaj

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir