1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İsmail Ege Şaşmaz ile Gürkan Uygun tabii’nin yeni Balkanlar dizisinde buluştu

TRT’nin dijital platformu tabii 1992-95 yılları arasındaki Bosna Savaşı’nın seyrini değiştiren gerçek bir kahramandan ilham alınarak hazırlanan “Beyaz Zambak” projesi için sete çıktı.

İsmail Ege Şaşmaz ile Gürkan Uygun tabii’nin yeni Balkanlar dizisinde buluştu

Tabii’den iddialı bir dizi geliyor. Makedonya’da Üsküp,  Ohri, Veles, Tetova, Bitola ve Gostivar’da çekilecek “Beyaz Zambak” adlı dizi 1992-95 yılları arasındaki Bosna Savaşı’nın seyrini değiştiren gerçek bir kahramandan ilham alınarak yazıldı. Modern yüzyılın en büyük acılarından biri olan Srebrenitsa soykırımına odaklanan dizide kadrosunda başlıca rolleri İsmail Ege Şaşmaz, Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Kubilay Tuncer, Hazım Körmükçü, Taha Baran Özbek, İdris Nebi Taşkan, Gökhan Gencebay, Caner Kurtaran paylaşıyor.

Dark Planet imzalı dizinin yapımcılığını Uğur Uzunok üstleniyor. Selahattin Sancaklı’nın yönettiği dizinin senaryosu Uğur Uzunok, Abdulhamit Işık ve Esma Koç’a ait… Oyuncu görüşmeleri devam eden dizi Makedonya’da sete çıktı. Proje için sürpriz isimlerle görüşülüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Yargı’da Uğur Polat’ın okuduğu o meşhur kitap

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir