1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tabii’nin Kuzgun dizisine 2 flaş isim

TRT’nin dijital platformu tabii’nin yeni içerikleri arasında “Kuzgun” dizisi de yer alıyor.

Tabii’nin “Kuzgun” dizisine 2 flaş isim

Tabii platformu birçok yerli diziyi seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Bu içeriklerden biri de Nart Medya imzalı “Kuzgun” dizisi… Seyit Özcan Giden’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizide doğuştan gelen “kötülüğü görme ve açığa çıkarma” yeteneğine sahip Mehmet Kuzgun’un (Berk Hakman) maceraları anlatılıyor. 10 bölümden oluşan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Son olarak Show TV‘de yayınlanan “Maviye Sürgün”e konuk olan Gökçe Eyüboğlu şimdi de “Kuzgun”da kamera karşısına geçiyor. Başarılı oyuncu 5. Bölümden itibaren şifacı Rezzan karakterini canlandıracak. Dizinin bir diğer yeni oyuncusu ise usta isim Sacide Taşaner… Taşaner “Kuzgun”da adlı tıp uzmanını oynayacak.

Dizide başrolde yer alan Berk Hakman’a Elifcan Ongurlar (Canan), Anıl İlter (Ünal), Edip Saner (Oray) ve Mahir İpek (Cevdet) eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hazal Kaya’dan uzaklaştırma kararı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir