1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şükrü Özyıldız, Esra Bilgiç ve Yağmur Tanrısevsin'li "Saklı Kalsın"a usta oyuncu

Şükrü Özyıldız, Esra Bilgiç ve Yağmur Tanrısevsin'i buluşturan "Saklı Kalsın" dizisinin çekimlerinin 14 Nisan'da başlaması planlanıyor.

Şükrü Özyıldız, Esra Bilgiç ve Yağmur Tanrısevsin’li “Saklı Kalsın”a usta oyuncu

Şükrü Özyıldız, Esra Bilgiç ve Yağmur Tanrısevsin O3 Medya’nın “Maviye Sürgün”ün ardından Latin ülkeleri için çekeceği yeni dizi “Saklı Kalsın”da başrol oynayacak. Dizi ve film sektörünün başarılarıyla fark yaratan yönetmenlerinden Volkan Kocatürk’ün yöneteceği dizinin ekibine çok sevilen usta bir oyuncu katıldı.

Yeni bir değişiklik olmazsa çekimlerinin 14 Nisan’da başlaması planlanan dizinin kadrosuna Şerif Erol da dahil oldu. Usta aktör dizide büyük bir mücevher çetesinin peşine düşen ajan Onur’a (Şükrü Özyıldız) operasyon sırasında yol gösteren kuyumcu ustası Müfit karakterine hayat verecek. Nefes kesen polisiye olaylara sahne olan dizinin senaryosuna Ayşe Üner Kutlu imza atıyor. Şu günlerde senaryodaki son değişiklikler yapılıyor. Dizinin hikâyesi ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’e ait…

thumbnail
Önerilen Yazı
Nurgül Yeşilçay ve Özge Gürel’den Kızılcık Şerbeti ekibine destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir