1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Su Burcu Yazgı Coşkun “Şehrazad”ın yıldızı oldu…. İşte Burak Deniz’in partneri

 NGM’nin yeni sezonda seyirciyle buluşturacağı, merakla beklenen iddialı dizi Şehrazad’ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 

Su Burcu Yazgı Coşkun “Şehrazad”ın yıldızı oldu…. İşte Burak Deniz’in partneri

Şimdiye kadar “Sefirin Kızı”, “Kaderimin Oyunu” ve “Kardeşlerim” gibi fark yaratan, çok konuşulan dizilere imza atan NGM, yeni sezonda yine çok iddialı bir diziyi seyirciyle buluşturacak. Yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir’in imkansız aşkının masalını ekrana taşıyacak Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği “Şehrazad” dizisi, atv’de ekrana gelecek. Hikayesi ve senaryosu Eda Tezcan’a ait dizinin komiser Mahir’ine Burak Deniz’in Şehrazad’ın babası Kürşat’ına ise Gürkan Uygun’un hayat vereceği öğrenilmişti.

Dizide kimin oynayacağı büyük merak konusu olan Yörük kızı Canfeza rolüyle seyirci karşısına çıkacak oyuncu da sonunda belli oldu. NGM’nin “Kardeşlerim” dizisinde 4 sezon boyunca hayat verdiği “Asiye” karakteriyle beğeniyle izlenen Su Burcu Yazgı Coşkun, kariyerindeki ikinci büyük dönüm noktası olan yeni projesi için NGM’yle el sıkıştı. Emre Kabakuşak’ın yönetmen koltuğuna oturacağı “Şehrazad” dizinin okuma, saç ve makyaj provaları başladı. Dizi için birbirinden değerli oyuncularla imza aşamasına gelindi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özel: Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sının yeni partneri Giray’la ilk karesi  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir