1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Star TV'nin yeni dizisi "Sakla Beni"nin ilk tanıtımı yayınlandı

"Sakla Beni" dizisi Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Netflix'in iddialı dizisi Kulüp'ke adını duyuran Asude Kalebek'i buluşturdu.

Star TV’nin yeni dizisi “Sakla Beni”nin ilk tanıtımı yayınlandı

“Sakla Beni” dizisinin ilk tanıtımı seyirciyle buluştu. Nadim Güç‘ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin ilk tanıtımında dizide yaşanacak aşk üçgeninin kahramanlarından Mete’yi canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, İncila’yı oynayan Cemre Baysel ve Naz’a hayat veren Asude Kalebek yer aldı. Üç oyuncunun da kırmızı kıyafetlerle kırmızı bir perdenin önünde verdikleri görüntüler diziyle ilgili merakları artırdı.

Armağan Gülşahin’in yazdığı dizide beraber büyüyen Naz ve İncila‘nın kıskançlıkla örülen hikâyesi, Mete ile evlendirilmeye hazırlanan Naz’ın ruh hali, 2 farklı ailenin birbirinden hırslı ve ihtiraslı üyeleriyle bolca entrikanın başrol oynayacak. Dizinin yeni bir değişiklik olmazsa perşembe günü yayınlanma planı olduğu konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Prens” dizisinin 2. sezon sete çıkış tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir