1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Star TV'nin iddialı dizisi Saklambaç'ın Fahrünisa'sı kim oldu?

OGM Pictures'ın Star TV için çektiği yeni dizi Saklambaç güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Star TV’nin iddialı dizisi Saklambaç’ın Fahrünisa’sı kim oldu?

“Saklambaç” dizisi OGM Pictures’ın en yeni iddialı dizilerinin  başında geliyor. Armağan Gülşahin‘in yazdığı dizinin çekimleri hafta içi başladı. Nadim Güç‘ün yönettiği dizide Uraz Kaygılaroğlu (Mete”) Cemre Baysel (İncila), Asude Kalebek (Naz) başrolleri paylaşacak. Beraber büyüyen Naz ve İncila’nın hikâyesi etrafında aile içi entrikaları gözler önüne seren dizide Mete’nin dedesi “Kont Ziya” (Tamer Levent) genç eşi Fahrünisa’ya hayat verecek oyuncu için titiz bir çalışma yapıldı.

Çok sayıda isimle görüşülen dizinin Fahrünisa‘sı Sera Tokdemir oldu. Fahrünisa dizinin en renkli ve entrikacı karakterlerinin başında gelecek. İki ailenin savaşına da sahne olacak dizide Şenay Gürler (Belgin), Nilüfer Açıkalın (Gülten), Sevinç Erbulak (Füsun), Ceyda Düvenci (Filiz), Gökşen Ateş (Tansu), Edip Saner (Bahri), Açelya Devrim Yılhan (Müberra), Sıla Korkmaz (Emine) ve Emine Umar (Cemile) da diğer önemli rollere hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hudutsuz Sevda”ya konuk olan Biran Damla Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir