1. Anasayfa
  2. Dizi

Star dizisi raftan indi, Disney’e satıldı

Star dizisi raftan indi, Disney’e satıldı

BKM’nin geçen yıl Exxen için çekmeyi planladığı ve Melisa Şenolsun’un başrol oynayacağı Star” dizisi daha sonra istenen cast kurulamayınca rafa kaldırılmıştı. Başarılı kalem Hakan Bonomo’nun yazdığı ve sloganı “Bütün ışıklar üzerindeyken kimse seni göremez” olan dizide gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin’in hikâyesi anlatılıyordu. Yasemin’in kurbanlarını özellikle kadına ve çocuğa şiddet uygulayan, topluma zarar veren kişilerden seçmesi ise dikkat çekmişti.

Şimdi o proje raftan indirildi ve Disney Plus’a satıldı. Başrolde Disney’in yetenek bölümünün yüzlerinden Pınar Deniz var. Dizi için Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu’yla görüşülüyor. Üç Kuruş dizisi (yeni bir erken final kararı alınamazsa) 28. bölümde final yapacağı konuşulan Kaygılaroğlu’nun projeye sıcak baktığı öğrenildi. Star’ın çekimleri Pınar Deniz’in başrolünü oynadığı Yargı’nın takvimine göre belirlenecek. Dizinin yönetmeni için de Soner Caner’in adı geçiyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir