1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kardeşlerim" dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun: Ailem beni prenses gibi büyüttü

“İbrahim Selim’le Bu Gece” programına konuk olan Su Burcu Yazgı Coşkun, isminin hikayesini de paylaştı ve "Ailem hepsini koymak istemiş, karar verememişler" dedi.

“Kardeşlerim” dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun: Ailem beni prenses gibi büyüttü

“Kardeşlerim” dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun, “İbrahim Selim’le Bu Gece” programına konuk oldu. Maximum Uniq Box’ta çekilen Coşkun isminin hikayesini de paylaştı ve “Ailem hepsini koymak istemiş, karar verememişler” dedi ve ablasının Su ismini koyduğunu, babasının Burcu’yu annesinin de Yazgı ismini koyduğunu söyledi.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan Coşkun, oyunculuğu çok sevdiğini, dram dizilerinde yer almanın kendisini hiç zorlamadığını belirtti. Sanatın her dalına karşı ilgisi olduğunu da anlatan Coşkun, piyano çaldığını ve  dans etmeyi çok sevdiğini, hip-hop, Flamenko ve bale dersleri aldığını ifade etti.

Mesleği dışında da hayallerini açıklayan Coşkun, “Atları çok seviyorum, ileride bir at çiftliğim olmasını çok isterim” dedi. Ailesinde de en küçük çocuk olduğunu söyleyen Coşkun; “Ailem beni prenses gibi büyüttü” dedi. Ne hissediyorsa onu söylemeyi tercih ettiğini söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun; “Ben saydam biriyim, karşımdakiyle iyi iletişim kurarım. Çünkü duygularımı çok net belli ederim” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Tatlıses’ten “Kirli Sepeti”ne övgü: Oynamıyor, resmen yaşıyorlar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir