1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sorgu Odası’nın Sevilay’ı belli oldu

Karga Seven Pictures’ın 15 Mayıs’ta sete çıkması planlanan dizide Metin Yazıcı’nın (Çağlar Ertuğrul) eski eşi Sevilay’a hayat verecek oyuncu seçimi sonuçlandı.

Sorgu Odası’nın Sevilay’ı belli oldu

Karga Seven Pictures‘ın TOD için çekeceği “Sorgu Odası” dizisi Hazal Kaya ile Çağlar Ertuğrul’u buluşturdu. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği, Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in yazdığı polisiye dramda Çağlar Ertuğrul’un hayat verdiği polis “Metin Yazıcı”nın eski eşi Sevilay’ı canlandıracak oyuncu da belli oldu. Metin Yazıcı’nın boşandığı halde aynı evde yaşadığı, çocukları Damla ve Eser’in de annesi Sevilay’a Ezgi Tombul hayat verecek.

Üç kız kardeşe erkek isimleri verilmiş

15 Mayıs’ta sete çıkıp temmuz ayında ilk sezon çekimlerinin tamamlanması planlanan dizide Hazal Kaya “Cihan”, Boncuk Yılmaz “Selim” ve Melisa Döngel “Güven” üç kardeşi oynayacak. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Deniz Hamzaoğlu (Süleyman Manga), Kubilay Tunçer (Hayati Manoğlu), Şehsuvar Aktaş (Ümit), Oktay Çubuk (Tolga) ve Umut Kaya (Okan) yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İnci Taneleri’nin Ayça’sı Ülkü Hilal Çiftçi’ye Göksel hayran kaldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir