1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

6 aylık hamile olan Songül Öden "Atatürk" filminin galasında göz kamaştırdı

Hamileliğinin 6. ayında olan ve kızını kucağına almak için gün sayan Songül Öden, "Atatürk" filminin galasında Dilek Hanif imzalı boynunda özel işlemesi olan beyaz uzun bir elbise tercih etti.

6 aylık hamile olan Songül Öden “Atatürk” filminin galasında göz kamaştırdı

Songül Öden, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Atatürk filminin galasında, Dilek Hanif imzalı elbisesi ile göz doldurdu. Kızını kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu yaşadığı büyük gururu “Benim için çok heyecan verici bir süreçti… Yönetmenimiz Mehmet Ada’yla daha evvel çalışmıştım. Mehmet Ada bu işi bana teklif ettiğinde korktum ve çekindim ama sonra beni ikna etti. Eğer kabul etmeseydim çok üzülürdüm. Gerçekten bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hayatım boyunca omuzlarımda bir apolet gibi taşıyacağın bir işim var diyebilirim” dedi.

Hamileliğinin 6. ayında olan ve kızını kucağına almak için gün sayan Songül Öden, boynunda özel işlemesi olan beyaz uzun bir elbise tercih etti. Filmde Zübeyde Hanım’ı canlandıran Öden kırmızı halıda modacısıyla poz verdi.
thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak: Bakıcımız yok, Elay’ı kendimiz büyütüyoruz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir