1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sipahi dizisinin yayın tarihi belli oldu

Sipahi dizisinin yayın tarihi merak konusuydu.

Sipahi dizisinin yayın tarihi belli oldu

Sipahi dizisi Show TV’nin en iddialı dizilerinin başında geliyor.  Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği dizinin yayın tarihi açıklandı.

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizinin ilk bölümü 12 Aralık Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak.

Yayınlanan yeni tanıtımda çekimleri Berlin, Gaziantep ve İstanbul’da gerçekleşen yüksek tempolu sahneler izleyenleri hayran bıraktı. Tanıtımda; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın ülkeyi tehdit eden karanlık güce karşı, Yıldırım Bozok (Kerem Alışık) önderliğinde harekete geçtikleri sahneler ekrana geldi.

Korkut Ali Türkoğlu’nun (Kaan Yıldırım) çatışma sahneleri büyük beğeni toplarken Canan (Özge Gürel) ve Ali’nin (Kaan Yıldırım) birbirlerine silah doğrulttuğu anlar büyük merak uyandırdı. Zengin oyuncu kadrosu, merak uyandıran hikayesi ve görkemli prodüksiyonuyla beğeni toplayan dizi için şimdiden geri sayım başladı.

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi’nin kadrosunda Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler de yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Duy Beni’nin yıldızı İsmail Hacıoğlu’nun partneri oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir