1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sipahi dizi ekibi Antep'te

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Sipahi aralık ayında seyirciyle buluşacak.

Sipahi dizi ekibi Antep’te

Sipahi dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.  Show TV’nin Mehmet Canpolat’ın patronu olduğu CNP Film imzalı dizisinde Kaan Yıldırım, Özgecan Gürel ve Kerem Alışık başrolleri paylaşıyor. Ali Doğançay’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor. Aralık ayında yayında olması planlanan dizinin ekibi şu günlerde Antep’te çekim yapıyor. Bir haftadır süren Antep çekimlerinin ardından ekip haftaya Almanya’ya gidecek.

Sipahi; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alıyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca; Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dokuz Oğuz dizisine usta oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir