1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem'i babası ve kardeşiyle geliyor

65. bölümde sezon finali yapması planlanan “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni bölümüne Özge Özacar’ın canlandırdığı Görkem karakteri damga vuracak.

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i babası ve kardeşiyle geliyor

Kızılcık Şerbeti’ne bu hafta Görkem karakteriyle güzel ve başarılı oyuncu Özge Özacar dahil oluyor. Barış Kılıç’ın hayat verdiği Ömer’in hayatına fırtına gibi girecek olan Görkem sürprizleriyle şaşırtacak. Yayınlanan fragmanda hem açık, hem de kapalı haliyle seyircinin kafasını karıştıran Görkem’in diziye tek başına değil, abisi ve babasıyla geleceği öğrenildi.

Görkem’in abisi Gökhan’a Hasan Emre Avcı, babası Resul’a ise Murat Ercanlı hayat verecek.

Görkem’in dizide kaç hafta kalacağı, Kıvılcım (Evrim Alasya) ile Ömer’in yaşadıkları uzun ayrılığın ardından ilerleyen bölümlerde tekrar ne zaman barışacağı ise merak konusu… Dizi yeni bir değişiklik olmazsa 65. Bölümde sezon finali yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını fragmanıyla ilgili attığı mesajın sırrı çözüldü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir