1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dokuz Oğuz dizisine usta oyuncu

FOX'un Gold Film imzalı "Dokuz Oğuz" dizisinin kadrosu tamamlandı.

Dokuz Oğuz dizisine usta oyuncu

Dokuz Oğuz dizisi ay sonunda sete çıkacak. Gold Film’in FOX için çekeceği diziyi Cem Akyoldaş yönetecek. Eskişehir’de çekilecek olan dizinin ekibine yeni oyuncular katıldı. Dizide “Karanlık Yüzbaşı” lakaplı Batur rolüne Kubilay Aka hayat verecek. Batur’un partneri Bilge’yi Deniz Işın oynayacak. Batur’un dedesini ise çok değerli bir isim canlandıracak; Mehmet Çevik…. Hasan dede rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan usta oyuncu son olarak 2 sezon “Benim Adım Melek” dizisinde oynamıştı.

Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı asker dizisinde Yasemin Allen “Tomris Albay”, Esra Kılıç keskin nişancı Umay, Dağhan Külegeç “Ercan”, Kayhan Açıkgöz “Yaşar”, “Rami Narin “Yiğit”, Hakan Boyav “General Ali Osman”, Serhan Onat “Boran”, Volkan Keskin “Timur” ve Taylan Meydan da “Okan”a hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Binnur Kaya’nın acı günü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir