1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Sıfır Kilometre" kitabının film anlaşması yapıldı

Dokuz hafta vizyonda kalan ve 921 bin 979 seyirci ve 113 milyon 437 bin TL hasılata ulaşan “3391 Kilometre” filminin ardından “Sıfır Kilometre” filminin hazırlıkları başladı.

“Sıfır Kilometre” kitabının film anlaşması yapıldı

Beyza Alkoç’un satış rekorları kıran kitabından yola çıkılarak çekilen “3391 Kilometre” filmi, gişede elde ettiği büyük başarıyla adından söz ettirmişti. Film 9 hafta vizyonda kalmış ve toplam 921 bin 979 seyirciye ulaşmıştı. Film Azerbaycan seyircisiyle beraber 1 milyon izlenmeyi geçti. Deniz Enyüksek’in yönettiği Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak’ın başrollerini paylaştığı filmin gördüğü büyük ilginin ardından şimdi Beyza Alkoç’un “Sıfır Kilometre” kitabının film versiyonu için hazırlıklar başladı.

Yazar Beyza Alkoç ile Böcek Film’in kurucusu Ömer Faruk Sorak, Otto Holding Sahibi Melih Dinçer ve Alkoç’un yayıncısı Yasin Öksüz dün eser hakları için bir araya geldi ve devam filminin anlaşmasını imzaladı. 10 Ocak 2025’te seyirciyle buluşacak olan devam filmi “Sıfır Kilometre” için yine Derya Pınar Ak ve Haktan Zavlak başrolleri paylaşacak. Öte yandan “3391 Kilometre” filmi 11 Nisan’da yurtdışında vizyona girecek. Otto Holding’in iştiraki olan Otto Entertainment’ın fark yaratan iddialı film projeleri çekmeye devam edeceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yan Oda’ya bir genç yetenek daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir