1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Show TV’nin iki yeni dizisinin yayın günleri belli oldu

Geçen hafta Show TV iki yeni dizisinin birden ilk tanıtımlarını seyirciyle buluşturmuştu. Dizilerin planlanan yayın günleriyle ilgili kulislerde konuşulan ilk bilgiler de gün yüzüne çıktı.

Show TV’nin iki yeni dizisinin yayın günleri belli oldu

Show TV “Aile” ve “Kızılcık Şerbeti”nin ardından iki yeni diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. O3 Medya imzalı “Sandık Kokusu” Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili’yi buluşturdu. Anne kız çatışmasını etkili bir dille ele alacak olan dizi için kulislerde yeni bir değişiklik olmazsa planlanan yayın tarihinin 30 Kasım Perşembe günü olacağı konuşuluyor.

Show TV’nin Salı akşamları yayınlanan Aile dizisinin yapım şirketi Ay Yapım’ın Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ı buluşturan yeni dizisi “Ne Gemiler Yaktım”ın da pazartesi akşamları yayınlanması planlanıyor. Ay Yapım’ın diğer şirketi AyNA’nın “Bir Derdim Var” dizisi Perşembe günü, “Yargı” dizisi de Pazarları, “Şahane Hayatım” çarşamba yayınlanıyor. Özel durumlar dışında farklı kanallara iş yapan yapım şirketleri kendi dizilerine rakip olmuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeni “Behlül” Boran Kuzum’un banka reklamında partneri kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 17 Kasım 2023

    Kanal d teşekkür ediyorum 19 sezon başında istiyorum uzatma artık yeter artık cevap versinler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir