1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Show TV 33. yaş günü videosuna Kızılcık Şerbeti’nin aşıkları damga vurdu

Yayın hayatına 1 Mart 1991 yılında başlayan Show TV, 33. yaş günü nedeniyle özel bir tanıtım hazırladı.

Show TV 33. yaş günü videosuna Kızılcık Şerbeti’nin aşıkları damga vurdu

“Kızılcık Şerbeti”, “Sandık Kokusu” ve “Bahar” dizileriyle son dönemde büyük atak yapan Show TV, 33. Yaş gününü kutluyor. 1 Mart 1991 tarihinde yayın hayatına başlayan kanal, unutulmaz dizilerinden kesitlerinden oluşan çok özel bir video hazırladı.

Renkli, farklı, yenilikçi yapımları ekranlara taşımaya devam edeceklerini açıklayan Show TV, tanıtımı kanalın 2 yıldır cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin aşıkları Kıvılcım (Evrim Alasya) ve Ömer’inin (Barış Kılıç) Paris’te kıyılan nikah sahnesiyle başlıyor, ardından “Bahar”, “Sandık Kokusu” ve “Güldür Güldür Show”un peşinden aralarında “Muhteşem Yüzyıl”, “Fi”, “Ramo”, “İçerde”, “Çukur”,“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, “Ezel” ve “Aile” gibi unutulmaz dizilerin olduğu görsel şölenle devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Kaya filmi “Ahmet’in Türküsü” filmi bugün vizyona girdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir