1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sevinç Erbulak Star TV'nin "Saklambaç" dizisiyle dönüyor

Star TV'nin merakla beklenen dizilerinden "Saklambaç"ın hazırlıkları sürüyor.

Sevinç Erbulak Star TV’nin “Saklambaç” dizisiyle dönüyor

Star TV‘de yayınlanacak “Saklambaç” dizisinin kadrosuna çok başarılı ve özel bir oyuncu katıldı. Sevinç Erbulak OGM Pictures’ın senaryosunu Armağan Gülşahin’in yazdığı dizisi “Saklambaç”ın oyuncu kadrosuna katıldı. İzlenme rekorları kıran “Kadın” ve “Camdaki Kız” dizilerinin yönetmeni Nadim Güç‘ün çekeceği dizide Erbulak, aynı zamanda annesinin adı olan Füsun rolüne hayat verecek.

Aile ilişkileri ve arka planda dönen entrikaları ele alan dizide Füsun, Mete’nin (Uraz Kaygılaroğlu) teyzesine hayat verecek. Mete‘nin iki kadın arasında kalacağı dizi 10 yaşında annesiz kalan İncila (Cemre Baysel) ve zengin bir evde yatılı olarak işe başlamaya hazırlanan halası Müberra’nın sahneleriyle başlayacak. İncila evin prensesler gibi el üstünde tutulan kızı Naz’la aynı evde büyür.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökçe Akyıldız “Selahaddin Eyyubi” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir