1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci İspanyol dergisinde

"Yasak Elma"nın Zeynep'i Sevda Erginci, İspanyol dergisi Semana'ya röportaj verdi.

Sevda Erginci İspanyol dergisinde: Yasak Elma antidepresan gibi

Sevda Erginci İspanyol dergisi Semana’nın sorularını yanıtladı. Başarılı oyuncu Medyapım imzalı fenomen dizinin başarısı ile kendisinin hayat verdiği Zeynep karakterini değerlendirdi ve “Bence dünyada başarısının sebebi bütün kültürlerde anlaşılabilecek bir konusunun olması, sıcak karakterleri ve dünyasıyla insanların üzerinde antidepresan etkisi yaratması… Zeynep’in hümanist tavrı kesinlikle benim karakterime çok zıt ama doğayı, hayvanları seviyor olması, maddi konularla çok ilgilenmemesi benzeşen yönlerimiz” dedi.

“Hiç romantik değilim” diyen Erginci “Aşkın geçici bir duygu olduğunu ve iyi vakit geçirmenin, iyi yol arkadaşı olabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Kıskançlığa, kısıtlamaya hiç tahammül edemem. Kendi özgür ve yalnız alanıma çok düşkünüm. bunlara saygıyla yaklaşabilen insanlarla bir arada olabilirim ancak..” diye konuştu.

Fiziksel görünümün değil, karaktere uygunluğun önemli olduğunu da belirten güzel oyuncu şöyle konuştu:

“Kendimi olduğum halimle beğeniyorum. O yüzden bir şey yaptırmayı hiç düşünmedim ama estetiğe karşı değilim. Boyum kısa ve ellerim çocuk eli gibi ama rahatsız değilim bunlardan… Çok gülüyorum hatta…. Onun dışında kendimi beğeniyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ev sahibinin açtığı davada Tamer Karadağlı’ya bilirkişi şoku

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir