1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Settar Tanrıöğen’den sevindiren haber, dün taburcu oldu

Sevenlerinin aylardır merakla iyileşmesini beklediği Türk tiyatrosunun değerli oyuncusu Settar Tanrıöğen cephesinden beklenen haber sonunda geldi.

Settar Tanrıöğen’den sevindiren haber, dün taburcu oldu

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen 26 Ocak 2024 (Cuma) günü beyin kanaması geçirmiş, önce baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleriyle Taksim Acıbadem’e kaldırılmış, ardından Ataşehir Acıbadem Hastanesi‘nde ameliyata alınmıştı. Kamera arkasında çalışan tek çocuğu Göze Tanrıöğen’in başından hiç ayrılmadığı 63 yaşındaki değerli oyuncu Settar Tanrıöğen dün taburcu oldu ve evine geçti.

3 ay sonra çalışma hayatına dönebileceği umut edilen, yakın döneme ilişkin hafıza sorunlarının tamamen kalkacağı öğrenilen sanatçı tiyatro metinlerini de unutmadığı fark edildi. İlk operasyonun hayati önem taşıdığı sonrasında geçirdiği ameliyatın risk içermeyen kontrol amaçlı operasyonlar olduğu öğrenildi. İşine aşık oyuncunun yeni sezonda işler yapmasını heyecanla bekliyoruz.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hudutsuz Sevda”nın Edanur’u Naz Çağla Irmak “Zamanın Kapıları”nda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir