1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Settar Tanrıöğen iyileşince Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi?  

Gold Film imzalı “Kızılcık Şerbeti” dizisi cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor.

Settar Tanrıöğen iyileşince Kızılcık Şerbeti’ne dönecek mi?   

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin son bölümünde önemli bir değişiklik yaşanmış ve dizinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması ve peş peşe geçirdiği 2 ameliyat sonrası iyileşme süreci beklenenden yavaş ilerleyince diziye veda etmişti. Tanrıöğen’in rolünü 5 hafta sonra usta aktör Ahmet Mümtaz Taylan devralmıştı. Settar Tanrıöğen’in önümüzdeki hafta sonuna doğru hastaneden taburcu olması bekleniyor.

Show TV’de ekrana gelen dizinin takipçileri usta oyuncunun iyileşme sürecinin sonunda ekibe tekrar dönüp dönmeyeceğini de merak ediyordu. Yapım şirketi Gold Film dizinin son bölümünün başında “Kızılcık Şerbeti ailesi olarak usta oyuncu Settar Tanrıöğen‘e Abdullah Ünal karakterine kattığı kıymetli değer için teşekkür eder, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz” şeklinde bir mesaj yayınlayarak usta aktöre veda etti ve yola Ahmet Mümtaz Taylan’la yola devam edileceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Seksenler” dizi ekibi efsane oyuncu Rasim Öztekin’i şarkılarla anacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir