1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serra Pirinç Kanal D’nin “Yalan” dizisinde

Süreç Film’in Kanal D için hazırladığı Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman’ı buluşturacak “Yalan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Serra Pirinç Kanal D’nin “Yalan” dizisinde

“En korkunç yalan, bir anneye söylenen yalandır” sloganıyla çekilen “Yalan” dizisi Kanal D’nin 2024’teki iddialı yeni dizileri arasında yer alıyor. Hakan İnan’ın yöneteceği dizinin proje tasarımı Cem Akyoldaş ile Murat Boyacıoğlu’na ait… Senaryosunu da Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizide Aslıhan Güner “Melike”, Feyyaz Duman “Kadir”, Yeşim Ceren Bozoğlu “Hülya”, Emir Benderlioğlu “Cengiz”, Zeynep Eronat “Delal”, Renan Bilek “Emin”, Eylül Tumbar “Duru”, Sabriye Kara “Şefika”, Ozan Yiğit “Volkan”, Kubilay Tuncer “Haluk”a hayat verecek.

Dizinin genç başrol karakterlerinden “Hazal”ı ise çok yetenekli bir oyuncu canlandıracak. Serra Pirinç “Yalan”ın kilit rolü olarak seyirci karşısına çıkacak. Eşini öldürmekle suçlanan ancak suçsuz olan Melike hapisten çıkar ve eşinin kardeşi Kadir intikam için onunla yüzleşir. Haksız mahkumiyetinin ardından yirmi yıl boyunca inandırıldığı büyük bir yalan Melike’nin peşini bırakmaz.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sinem Kobal’ın unutulmaz dizisi “Selena”yla ilgili flaş gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir