1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile'den aşk dolu afiş

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'u buluşturan Aile dizisinin ilk afişi yayınlandı.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aile’den aşk dolu afiş

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisinde buluştu. Show TV’nin merakla beklenen dizisi Soykan ailesinin oğlu Aslan’la aynı uçakta tesadüfler sonucu başlayan tanışan psikolog Devin’in etkileyici aşk hikâyesini beyazcama taşınıyor. Yeni bir değişiklik olmazsa salı akşamları yayınlanacağı konuşulan dizinin ilk afişi paylaşıldı.

 

Özgün senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturacak. Her karakteri ayrı bir özenle yazılan dizide Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer rol alıyor. Soykan ailesine ait çiftlik evi sahneleri Reşadiye’de çekiliyor. Aile kavramını sorgulayan dizide bu konuda yaralı olan iki insanın büyük çatışmalarla sınanan hikayesi aşkın iyileştirici ve birleştirici gücüyle seyirciye farklı bir lezzet sunacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen 2. bebekleri Kerem’le ilk kez görüntülendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir