1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile'de Serenay Sarıkaya'nın babası, üvey annesi ve kardeşini kimler oynuyor?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'u buluşturan Aile dizisinin yarın yeni bölümü seyirciyle buluşacak.

Aile’de Serenay Sarıkaya’nın babası, üvey annesi ve kardeşini kimler oynuyor?
Serenay Sarıkaya’nın Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü paylaştığı “Aile” dizisi ilk bölümüyle hem ekranda, hem de dijitalde kanalın yüzünü güldürdü. Reytingte zirveyi gören dizinin ilk bölümü youtube’ta 5 günde yaklaşık 7 milyon kez izlendi. Dizinin 2. bölümü yarın ekrana gelecek. Ahmet Katıksız’ın yönettiği diziyi Hakan Bonomo yazıyor. Dizinin 2. bölümünde Serenay Sarıkaya’nın hayat verdiği Devin’in ailesiyle ilgili sahneler dikkat çekecek. Devin’in babası Ergun Akın, 2. eşi ve oğlu Can’lı yemek sahnesi ekrana gelecek.
Ozan Gözel’in Devin’in babasına hayat verdiği dizide Gonca Yakut üvey annesini oynuyor. Devin’in kardeşi Can rolünü ise Ege Yordanlı oynuyor. Yordanlı daha önce “Mahkum” dizisinde ikiz kardeşi Ekin’le beraber iki rolü birden canlandıran İsmail Hacıoğlu’nun çocukluğuna hayat vermişti.
14 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de 2. bölümüyle ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Aile’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan) ve Serenay Sarıkaya (Devin) yer alıyor. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya’ya Nejat İşler (Cihan), Canan Ergüder (Leyla), Ushan Çakır (Atilla), Umutcan Ütebay (, Yüsra Geyik (Yağmur), Mert Denizmen (Tolga), Ecem Simge Yurdatapan (Aysel) ile usta oyuncular Levent Ülgen (İbrahim), Emel Göksu (Seher) ve Nur Sürer (Hülya) eşlik ediyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’nın Rıdvan’ı sete ziyarete gitti, kendi cenaze sahnesinde oynadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir