1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selin Yeninci "Verissimo" programına katıldı

Başarılı oyuncu Selin Yeninci "Canale 5"te yayınlanan dünyanın pek çok yerinden ünlü oyuncuların katıldığı Verissimo programına konuk oldu.

Selin Yeninci “Verissimo” programına katıldı

Selin Yeninci, İtalya’nın en çok izlenen televizyon kanalı “Canale 5”te yayınlanan dünyanın pek çok yerinden ünlü oyuncuların katıldığı Verissimo programına konuk oldu. Geçtiğimiz hafta sahibi olduğu yapım şirketi SY Production‘ın yeni projelerini tanıtmak amacıyla Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MipCom Fuarı’na katılan ödüllü oyuncu Selin Yeninci, bu hafta ise İtalya’nın Milano kentinde sevenleriyle buluştu.

Programın ünlü sunucusu Silvia Toffanin’in büyük bir övgüyle bahsettiği Yeninci, “Sıfırdan başlattığım hayat hikayeme, kendime ve hayallerime inanıyorum . İzleyenlerin sevgisini bu kadar derinden hissetmek çalışkanlığın ve saygının alkışlandığı bir dünyanın temsilcisi olma serüveni benim için çok heyecan verici” dedi. Sosyal medyada da büyük ilgi gören, Avrupa’nın ve İtalya’nın en çok izlenen programlarından biri olan Verissimo’nun bu haftaki bölümünü yaklaşık 1 milyon kişi izledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Güzel oyuncu Yalı Çapkını’na veda etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir