1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selim Bayraktar’ın yeni dizisi belli oldu

Son olarak “Veda Mektubu” dizisinde başrol oynayan Selim Bayraktar’ın yeni dizisi merak konusuydu.

Selim Bayraktar’ın yeni dizisi belli oldu

Selim Bayraktar dönem dizilerinin aranılan aktörlerinin başında geliyor. Efsane dizi “Muhteşem Yüzyıl”da hayat verdiği Sümbül Ağa rolüyle hafızalarda yer eden başarılı oyuncu “Ottoman Rising” ve “Destan” dizilerindeki etkili performanslarıyla gündeme gelmişti. HBO’da yayınlanan ‘Succession’ dizisine de konuk oyuncu olan ünlü oyuncu TRT1’in “Fatih” dizisiyle anlaştı.

Selim Bayraktar, Şafak Bal’ın yöneteceği “Fatih” dizisinde Çandarlı Halil Paşa rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Ozan Bodur, Enes Şengönül, Cihan Bozkaya ve Fatih Güler’in kaleme aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet’i Serkan Çayoğlu canlandıracak. Miray Yapım imzalı dizide Fikret Kuşkan, Ayşegül Günay, Fikret KuşkanTuba Ünsal ve Sinan Albayrak gibi ünlü isimler de başlıca rolleri oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ölümlü Dünya 2” serinin ilk filminin toplam gişesini 1 haftada geçti
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir