1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selami Şahin'in ailesinden açıklama

Selami Şahin'in yoldan geçen kadınları ofisine çağırdığı iddiası edildi.

Selami Şahin’in ailesinden açıklama
Selami Şahin’in Etiler’de yoldan geçen kadınları ofisine çağrıldığı iddia edildi. Görüntülerinin de yayınlandığı Şahin’in ailesinden açıklama geldi.
Usta yorumcunun resmi hesabından ailesi şu yazılı açıklamayı yaptı:
“Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberlerle ilgili sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca şarkılarını halkın ortak duygu ve düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir. Hayranları ile tokalaşması ve bu görüntülerin medyaya kendini yıpratacak şekilde servis edilmesi üzerine tarafımızca bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Selami Şahin yıllardır bahse geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımızla…
thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nda Ferit, Seyran’a tokat atacak mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir