1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy'lu Kübra'ya yeni oyuncu

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi "Kübra" Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Cihan Talay, Aytek Şayan, Ahsen Eroğlu ve Aslıhan Malbora'dan oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Çağatay Ulusoy’lu Kübra’ya yeni oyuncu

Çağatay Ulusoy‘un yeni Netflix dizisi “Kübra“nın çekimleri sürüyor. Afşin Kum‘un aynı adlı eserinden uyarlanan dizisiyi ülkemizin önde gelen yönetmenleri Taylan Biraderler yönetiyor, başarılı senaristler Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yazıyor. Dizinin ekibine üçüncü bölümden itibaren yetenekli bir oyuncu da katılıyor.

Mehmet Resul Kaya “Kübra”nın kadrosuna dahil oluyor. Son olarak “Baba” dizisinde Ömer rolüne hayat veren Kaya, “Kübra”da Bilişimci Buğra karakterine hayat verecek. Dizide mahallesinin sevilen, saygılı ve inançlı bir genci olarak bilinen Gökhan’ın, sanal arkadaşlık grubunda Kübra adlı kullanıcıdan aldığı mesajlarla değişen hayatı ele alınıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Kıratlı’nın yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir