1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selahaddin Eyyubi rolü için bomba yeni isim

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısı Akli Film'in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi için hazırlıklar sürüyor.

Selahaddin Eyyubi rolü için bomba yeni isim

Selahaddin Eyyubi dizisi önümüzdeki sezon TRT 1 ekranında seyirciyle buluşacak. Dev bütçeli diziyi Emre Konuk’un patronu olduğu Akli Film çekecek. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanmayan son 2 bölümünün devamı olarak yeni sezonda seyirciyle buluşacağı konuşulan dizinin başrol oyuncusu için İbrahim Çelikkol‘la görüşülüyordu. Ancak görüşmeler olumlu sonuçlanmadı. Son gelen kulis bilgisi ise yapım şirketi Akli Film’in başrol için başarılı oyuncu Uğur Güneş‘le görüştüğü yönünde…

Bu yaz tatil yapmak yerine mesleğine yatırım yatırım yapmayı seçen ve sinema filmi çeken Uğur Güneş son olarak yine TRT 1‘de yayınlanan “Al Sancak” dizisinde başrol oynuyordu. Başta yeni sezonda devam etmesi planlanan dizi için geçen haftalarda final kararı alınmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çetin Tekindor “Yalı Çapkını”na devam edecek mi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir