1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selahaddin Eyyubi’nin yıldızı Uğur Güneş’in gurur gecesi

Bu sezon “Selahaddin Eyyubi” dizisinde başrol oynayan Uğur Güneş aynı zamanda yapım ortağı olduğu “Gün Batımına Bir Kaç Gün Kala” filmiyle dün akşam 11. Boğaziçi Film Festivali’ne damgasını vurdu.

Selahaddin Eyyubi’nin yıldızı Uğur Güneş’in gurur gecesi

Uğur Güneş’in geçen yaz çektiği “Gün Batımına Bir Kaç Gün Kala” filmi ödül yağmuruna tutuldu. TRT1’in Akli Film imzalı dizisi “Selahaddin Eyyubi”yle bu sezon seyirci karşısına çıkan Uğur Güneş hem yapımcısı olduğu hem de başrolünde yer aldığı “Gün Batımına Bir Kaç Gün Kala” filmiyle “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.

Törende Güneş ayrıca ilk kez yapımcılığını üstlendiği filmle FİYAB En İyi Yapımcı Ödülü’nü de yapım ortakları Yeşim Kocaman, Serhan Aydın, Güvenç Selekman, Emrah Esin’le beraber aldı. Film aynı zamanda Yiğit Küçükkibar’a “En İyi Senaryo, Umut Sakallıoğlu’na da “En İyi Kurgu Ödülü” kazandırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağlar Ertuğrul ile Ceyla Odman “Override” oyununda buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir