1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selahaddin Eyyubi’nin abisi Turanşah’ı hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

TRT1’in merakla beklenen Türk-Pakistan ortak yapımı “Selahaddin Eyyubi” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Selahaddin Eyyubi’nin abisi Turanşah’ı hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

“Selahaddin Eyyubi” dizisi kasım ayında TRT’de seyirciyle buluşacak. İslam dünyasının önemli kahramanlarından Selahaddin Eyyubi’ye başarılı oyuncu Uğur Güneş hayat veriyor. Sedat İnci’nin yönetmen koltuğuna oturduğu Akli Film ile Ansari-Shah Films imzalı dizinin güçlü oyuncu kadrosuna Ali Ersan Duru da katıldı.

Son olarak TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanan “Mahsusa” dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Turanşah karakterine hayat verecek ve Selahaddin Eyyubi’nin (Uğur Güneş) abisi olarak seyirci karşısına çıkacak. “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin son iki bölümünün peşine yayınlanacak olan dizide başlıca rolleri Dilin Döğer, Doğan Bayraktar, Mehmet Ali Nuroğlu, Zeynep Kumral, Murat Han, Gökçe Akyıldız, Kaan Çakır, Hakan Vanlı ve Ekin Türkmen gibi ünlü isimler paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Yılmaz’dan Erşan Kuneri’nin 2. sezonundan yeni kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir