1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Selahaddin Eyyubi" dizisi başarılı yönetmen Sedat İnci'ye emanet

TRT'nin Akli Film imzalı yeni dizisi "Selahaddin Eyyubi" için dev bir prodüksiyon yapılıyor.

“Selahaddin Eyyubi” dizisi başarılı yönetmen Sedat İnci’ye emanet

TRT‘nin Türk – Pakistan ortak yapımı dizisi “Selahaddin Eyyubi” önümüzdeki günlerde sete çıkacak. Akli Film‘in imza attığı diziyi, izlenme rekorları kıran “Uyanış Büyük Selçuklu” ve “Alparslan Büyük Selçuklu” dizilerinin de reji koltuğunda oturan Sedat İnci yönetecek. Yakında sete çıkacak dizi için titiz bir hazırlık süreci yürüten İnci’nin ikinci yönetmeni yine Bekir Sekman… Sedat İnci‘nin heyecanla beklenen dizide bu kez nasıl bir dünya kuracağı ve reji dili kullanacağı merak konusu…

Yakışıklı oyuncu Uğur Güneş‘in “Selahaddin Eyyubi” rolüne hayat vereceği dizide Dilin Döğer “Süreyya”, Doğan Bayraktar “Ahmet”, Mehmet Ali Nuroğlu “Nureddin Zengi” ve Zeynep Kumral “Fatma” rollerine hayat verecek. Gebze’de kurulan dev platoda çekilecek olan dizi için görüşülen oyuncular arasında Murat Han da var.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yayına dakikalar kala “Bambaşka Biri”nin ön izleme sahnesi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir