1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şebnem Dönmez Charlie Chaplin’in annesi Hannah Chaplin oldu

27-28 Mayıs tarihlerinde görkemli bir prodüksiyonla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde seyirciyle buluşacak olan "Chaplin" oyununda Şebnem Dönmez çok özel bir rolle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Şebnem Dönmez Charlie Chaplin’in annesi Hannah Chaplin oldu

Yarattığı “Şarlo” karakteriyle sinema tarihine geçen efsane oyuncu Charlie Chaplin‘in hayatını tiyatro sahnesine taşıyacak olan “Chaplin” oyunu 27-28 Mayıs’ta  görkemli bir prodüksiyonla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Özgür Daniel Foster, Aybüke Pusat, Şebnem Dönmez, Emre Taşkıran’ın olduğu oyuncu kadrosu provalarına hızla devam ediyor.

Başarılı oyuncu Şebnem Dönmez projede Charlie Chaplin’in annesi Hannah Chaplin ve farklı 5 karaktere daha hayat veriyor. Canlandırdığı karakterlerden 3’ü sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Kostüm, saç ve makyajı ilgi çeken Dönmez’in performansı merakla bekleniyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
Çakallarla Dans 7 filmi geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir