1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Etkileyici" dizisinin Savcı Elif'i "Kirli Sepeti"nde

Medyapım'ın FOX için çekeceği "Kirli Sepeti" dizisinin oyuncu seçimi tüm hızıyla sürüyor.

“Etkileyici” dizisinin Savcı Elif’i “Kirli Sepeti”nde

“Kirli Sepeti” dizisinin ağustos ayında sete çıkması planlanıyor. Lüks bir sitenin temizlikçilerinin gözünden yaşanan olayların ekrana aktarıldığı dizide her şey “Meryem” isimli temizlikçinin intihar etmesiyle başlıyor. Bir gazetecinin olayı araştırması her şeyin seyrini değiştiriyor. Merve Girgin’in kurucu yönetmeni olduğu dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.  Ayça Bingöl‘ün (Songül) yanı sıra Serkay Tütüncü (Kahraman), Ceren Moray (Hayriye), Cansu Tosun (Medine), Aydan Şener (Canan), Bestemsu Özdemir (Yasemin) ve Melisa Döngel (Aylin) ve Deniz Sarıkaş‘ın (Ahmet) rol aldığı diziye Billur Melis Koç da katıldı.

Merve Girgin’in kurucu yönetmenliğini yaptığı dizide Billur Melis Koç, Yasemin’in (Bestemsu Özdemir) kardeşi Nergis’e hayat verecek. Ödüllü film The Hunt’ta (Av) başrol oynayan Koç, Gain’in ses getiren projesi Etkileyici‘nin 2. sezonunda savcı Elif karakterini canlandırmış ve son olarak Kerem Ayan’ın ilk sinema filmi Oregon’da da seyirciyle buluşmuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cemal Can’la her gün 1 milyon TL kazanma fırsatı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir