1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Savaş Satış’la 5 yıl sonra “Dengeler”de buluşan Cihangir Ceyhan: Biz öpüşür barışırız

Fenomen dizi “Sıfır Bir”in iki güçlü ismi Savaş Satış ile Cihangir Ceyhan beş yıl aradan sonra GAİN’in “Dengeler: Biri Olmak” dizisinde buluştu.

Savaş Satış’la 5 yıl sonra “Dengeler”de buluşan Cihangir Ceyhan: Biz öpüşür barışırız

GAİN’in “Dengeler: Biri Olmak” dizisinin yarın yeni bölümü yayınlanacak. Dizinin Ferit Kamacı’sı Cihangir Ceyhan, karizmatik ve etkili oyunculuğuyla yine adından beğeniyle söz ettiriyor. Ceyhan’ın hayranları için bu dizinin bir önemi de Cio rolüyle kamuoyunun sevgisini kazandığı  “Sıfır Bir” dizisindeki rol arkadaşı Savaş Satış’la 5 yıl sonra yeniden bir araya gelmesi… Kulislerde ikilinin bir ara küs kaldığı iddiası gündeme gelmişti. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk olan başarılı aktör bu soruya ilk kez yanıt verdi:

“Sıfır Bir projesi bittikten sonra zaten ben İstanbul’a yerleştim. Başka işlerde çalıştım. Ondan öncesinde de aslında bizim tabirimizle uzun atmanın gereği yok. Birazcık o yaşlarda insan bazen bir şeyler yaşayabilirler… İkimiz tarafından da bu konunun böyle olduğunu bildiğim için bu kadar net konuşabiliyorum. Öpüşür barışırız. Birbirimizle geçmişimiz çok fazla… Evlerinde yatmışlığım, kalkmışlığım var. O gün de annesiyle babasıyla yine görüştüm. Benim için heyecanlı bir şeydi.

“İnsanların küsmeye ihtiyacı yok”

Yaşlı ilerleyince insanların küsmeye ihtiyacı yok… Güzel enerjiler olsun, güzel işler olsun. Hepimiz mutlu olalım. Hepimiz işimize gücümüze bakalım. Çok güzel bir proje çektik. 5-6 seneden sonra bizim bir araya gelmemiz ekibi de çok heyecanlandırdı. Çünkü şöyle bir şey var; Savaşla çalışmış insanlar var, benle çalışmamışlar. Benle çalışmışlar, Savaş’la çalışmamışlar… O onlar için de farklı bir hava oldu. Biz insanlarla birlikte fotoğraf çektirmeye başladık yine… Onun böyle bir anımsaması, hoş bir hava getirdi…  Projede de çok güzel oynadığını düşünüyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Meryem Uzerli ile Carla Bruni gala yemeğinde bir araya geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir