1. Anasayfa
  2. Dizi

Esra Erol'dan yeni imajı kendisine benzetilen Bergüzar Korel'le ilgili ilk yorum

2024'te seyirciyle buluşacak olan 8 bölümlük dizide "Neslihan Turhan" adlı bir sunucuya hayat veren Korel'in yeni imajı Esra Erol'a çok benzetildi.

Esra Erol’dan yeni imajı kendisine benzetilen Bergüzar Korel’le ilgili ilk yorum

Esra Erol ile Bergüzar Korel çok iyi dost… Çocukları aynı okula giden ve aynı zamanda komşu da olan ikiliden Bergüzar Korel, “Düğüm” adlı yeni dizi için sarışın oldu. Prime Video‘da yayınlanacak.

2024’te seyirciyle buluşacak olan 8 bölümlük dizide “Neslihan Turhan” adlı bir sunucuya hayat veren Korel’in yeni imajı Esra Erol‘a çok benzetildi.

Esra Erol da yakın dostunun yeni dizisiyle ilgili “Ne demiş Neslihan Turhan ‘Unutmayın hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz” @primevideotr’nin ilk yerli Amazon Original polisiye gerilim dizisi “Düğüm” için çok heyecanlıyım! 2024’te sadece Prime Video’da…” şeklindeki paylaşımının altına “İşte beklenen post” yorumunu yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Bergüzar Korel’li “Düğüm” dizisinden ilk kareler… Sarışın oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir