1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Saplantı dizisine Erkan Petekkaya’dan sonra bir flaş aktör daha

Star TV’nin yakında seyirciyle buluşacak “Sakla Beni” dizisinin ardından OGM Pictures imzalı ikinci projesi “Saplantı” sete çıkacak.

Saplantı dizisine Erkan Petekkaya’dan sonra bir flaş aktör daha

“Ömer” ve “Yalı Çapkını” dizileri ekranın en çok izlenen yapımları arasında yer alan OGM Pictures, peş peşe yeni projeleri seyirciyle buluşturmaya devam edecek. “Çöp Adam” dizisi ekrana veda edecek olan şirket Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ile Asude Kalebek’i buluşturan “Sakla Beni”nin ardından “Saplantı” ve “Yan Oda” dizilerini peş peşe sete çıkaracak. Saplantı’da Onur Seyit Yaran (Babür), Nilsu Berfin Aktaş (Sabah), Meltem Akçöl (Simin), Baran Bölükbaşı (Erkan), Nazlı Çetin’in (Çisil) ardından Erkan Petekkaya diziden gelen teklifi kabul etmişti. Türkan Derya’nın yöneteceği diziye ünlü aktör Mehmet Özgür de katıldı.

Adı dizinin cast çalışmalarına başlandığı ilk günden beri Karabey” rolü için geçen Mehmet Özgür’ün şirketle el sıkıştığı öğrenildi. Oldukça nüfuzlu Karadenizli bir iş insanı olan Karabey, Simin ve Erkan’ın dedesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Özçivit Pakistan’da ezilme tehlikesi atlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir