1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Saplantı” dizisine bomba oyuncular

OGM Pictures’ın Star TV için çektiği yeni dizisi Saplantı’nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

“Saplantı” dizisine bomba oyuncular

Senaryosu yenilenen “Saplantı” Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinin başında geliyor. Türkan Derya’nın yöneteceği, Aybike Ertürk’ün yazdığı dizide kardeşi Çisil’le beraber babası Önder’in baskıcı ortamında büyüyen Sabah ile Babür’ün olaylı aşk hikâyesini çarpıcı bir dille ekrana aktaracak. Genç kuşağın gözde yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş’ın Sabah’a hayat vereceği dizide Babür için Onur Seyit Yaran’la görüşülüyor. Öte yandan dizinin kilit rollerinden Önder için ünlü aktör Erkan Petekkaya’nın adı geçiyor.

Erkan Petekkaya eğer rolü kabul ederse çok tartışılacak bir baba rolüyle yine ekranda oyunculuk şovuna imzasını atacak. Dizide Babür’ün eşi Simin’i genç yetenek Meltem Akçöl canlandıracak.Hayatları kesişen iki eski aşığın verdiği büyük savaşın ekrana taşınacağı “Saplantı” dizisinde Önder’in annesini proje seçimi konusunda çok titiz olan değerli oyuncu Hülya Darcan canlandıracak.Saç, makyaj ve kostüm provaları önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizide Sabah’ın kız kardeşi Çisil rolüne son olarak “Dönence” dizisinde rol alan Nazlı Çetin hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlk marka yüzü Yasemin Kay Allen oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir