1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sandık Kokusu dizisinin ekibinden ilk kare... Yeni planlanan yayın tarihi belli oldu

Başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı "Sandık Kokusu"nun 6 Aralık Çarşamba günü yayınlanması planlanıyor.

Sandık Kokusu dizisinin ekibinden ilk kare… Yeni planlanan yayın tarihi belli oldu

“Sandık Kokusu” dizisi Show TV‘nin merakla beklenen yeni dizilerinin başında geliyor. O3 Medya imzalı dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür yazıyor. Kreatif danışmanlığını Zeynep Günay‘ın yaptığı diziyi Nezaket Coşkun yönetiyor. “Sandık Kokusu”nun başrol oyuncuları tanıtım çekimlerinde bir araya geldi.

Başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili’nin paylaştığı dizi güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle anlatacak. “Sandık Kokusu”nun yeni bir değişiklik olmazsa 6 Aralık Çarşamba günü yayınlanması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağlar Ertuğrul’dan evlilik açıklaması: 7 yıllık ilişkimin maşallahı var
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir