1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Sakla Beni” dizisinin Filiz’i Ceyda Düvenci’yi 36 bedene döndüren görüntü

Bu sezon Star TV’nin “Sakla Beni” dizisiyle setlere dönüş yapan Ceyda Düvenci, fit fiziğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

“Sakla Beni” dizisinin Filiz’i Ceyda Düvenci’yi 36 bedene döndüren görüntü

Ceyda Düvenci yakın zamanda “Kadınlara Mahsus” filmiyle seyirci karşısına çıktı. Aynı zamanda perşembe akşamları yayınlanan “Sakla Beni” dizisinde Filiz rolünü canlandıran Ceyda Düvenci, NTV’de “Bambaşka Sohbetler” programını sunuyor. İki çocuk annesi Düvenci, son dönemde yoğun iş temposunun yanı sıra fit fiziğiyle de adından söz ettiriyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan ünlü oyuncu 36 bedene dönüş öyküsünü şu sözlerle anlattı:

“Normalde 38 beden olmayı seviyorum. Çok zayıf olmayı seven biri değilim açıkçası ama televizyonda bir dizi yapmak başka bir sorumluluk… Ekran hepimizi 5 kilo da fazla gösteriyor. NTV‘de sohbet programında masa başında oturunca 38 bedenken normal bir 40 beden görünmekte bir sakınca olmuyor.

Çünkü sohbet ediyoruz, bilgimiz var orada… Dizide bir karakter oynuyorsun ve dört taraftan kamera çekiyor. İlk bölüm bir flashback sahnesi çektik. Güzel bir kazak giydirmişti Pınar (Pınar Sert- Sakla Beni’nin stil danışmanı)…. Bir baktım kazak arkadan sıkmış ve kötü bir görüntü var. Ben böyle istemem, estetik olmalı… Benim ekranda 38 beden görünmem lazımdı. Bu dizi bunu gerektiriyor. Filiz karakteri de biraz disiplinli, kendine bakan iplik gibi bir kadın…”

Ceyda Düvenci 1,5 ayda 64 kilodan 58’e nasıl düştüğü sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Birinci bölümden sonra daha kontrollü bir yeme programı uyguladım… Zaten iki öğün besleniyordum. Onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum. Hamur işlerini iyice bıraktım… ‘Ay bu ekmeği de şu zeytinyağlıya banmalar’ vardı bende… ‘Hadi şimdi bunlar da bir dursu,n dikkat edeyim iyice disipline gireyim’ dedim… Kafama taktığımı da yapan biriyim. 1,5 ayda 63 – 64 kiloydum, 58’e düştüm…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisinin yönetmeni belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir