1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahraman ekibi Yalı Çapkını’nın reytinginden nasıl yararlandı?

Şahraman dizisinin tanıtımlarında Yalı Çapkını'yla kariyerindeki yükselişini sürdüren Mert Ramazan Demir'in ön plana çıkarılması dikkat çekti.

Şahraman ekibi Yalı Çapkını’nın reytinginden nasıl yararlandı?

Cuma günü seyirciyle buluşan Şahmaran dizisinin tanıtım çalışmalarında başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in yanı sıra tüm Mert Ramazan Demir’in de görev alması dikkat çekti.

Bir dergiye yapılan kapak çekiminde ikili kapağın yanı sıra üçlü kapak da yer aldı.

Basın toplantısı ve diğer çekimlerde de Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’e Yalı Çapkını dizisiyle son dönemin en flaş yükselişini yaşayan Mert Ramazan Demir beraber görev aldı. Şahmaran’ı izleyenler, dizinin yayınlandığı Netflix’in fragmanlarda bile çok az görüntüsünü kullandığı Mert Ramazan Demir’in galada ön plana çıkarılmasını değerlendirdi ve seyirci çekmek için Yalı Çapkını dizisinin reyting başarısından yararlanıldığı yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahraman ekibi Yalı Çapkını’nın reytinginden nasıl yararlandı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir