1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahmaran'ın yayın tarihi açıklandı

Netflix, Şahmaran dizisinin ilk sezon yayın tarihini açıkladı.

Şahmaran’ın yayın tarihi açıklandı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı “Şahmaran” dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimleri buluşturan dizi Adana’da çekilmişti. Merakla beklenen dizi 20 Ocak’ta tüm dünyaylşa aynı anda seyirciyle buluşacak.

Umur Turagay’ın yönettiği, Pınar Bulut’un ise yazdığı dizinin yapımcılığıno TIMS&B Productions üstlendi. Dizinin konusuna gelince; Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur.

Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler.

Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de  aşkın gücünü keşfedecektir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dünya devi Can Yaman’a 3 gününü ayırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir